24/7 ВЛЕЧНА СЛУЖБА

 

Помош при превоз на возила

 

Сигурен и брз транспорт во земјата

 

Вршиме сигурен транспорт на секаков вид на возила до саканите локации  

Релокација на нерегистрирани возила до саканата дестинација  

Транспорт на оштетени возила од местото на несреќата при сообраќајни несреќи.  

Вршиме транспорт и на лесна земјоделска и градежна механизација  

Варса транс – помош при транспорт на возила

Ние сме во состојба да ги транспортираме сите видови на возила.  Имаме специјални возила опремени за транспорт на нови патнички возила, возила што доживеале несреќа или дефект, превоз на земјоделски и градежни машини, приколки и чамци и друго.

24/7 ИТЕН СЕРВИС

Услуга за влечење и помош на патиштата Служба за влечење п обезбедува 24-часовна услуга за […]

View Details

?? години искуство

Служба за влечење Варса транс е основана во ???? година во Скопје.  Успешно работиме веќе […]

View Details