УСЛУГИ

Сакате да го транспортирате вашиот автомобил безбедно, сигурно и на време? Не грижете се, влечење на сите видови моторни возила, каде и да сте во Македонија или во Европа, без оглед дали е скршен, полуоштетен или оштетен вашиот автомобил.

Услугите за влечење на Варса транс , се однесуваат на:

– транспорт на патнички возилатранспорт на комбиња
– каравански транспорт
– транспорт на земјоделски машини
– транспорт на градежни машини
– транспорт на приколки
– транспорт на чамци
– транспорт на трактори
– виљушкар транспорт
– транспорт на мотор

Доаѓаме за вас и го решаваме вашиот проблем без разлика дали тоа е влечење или транспорт.