ЗА НАС

Служба за влечење Варса транс е основана во ???? година во Скопје. Успешно работиме веќе долго години, а нашето долгогодишно искуство ви гарантира безбеден и брз транспорт.

Ние сме во состојба да ги транспортираме сите видови на возила.  Имаме специјални возила опремени за транспорт на нови патнички возила, возила што доживеале несреќа или дефект, превоз на земјоделски и градежни машини, приколки и чамци …

Нашите услуги за влечење / транспорт се на располагање кога и каде и да сте. Доаѓаме на која било локација во Македонија и оближните држави.

Ако имате барање за специфичен вид на услуга, ве молиме да ни дадете повик и ќе дадеме се од себе за да ви се исполнат.